Contact opnemen

SCHUIFWANDEN

Met een schuifwand open of sluit je een ruimte in één beweging. Kies voor een wand met print, lederen bekleding of glas. Het imposante systeem van ATTACA geeft ruimtes zowel flexibiliteit als body.

ATTACA produceert twee typen schuifwanden, beide op diverse mogelijkheden uitvoerbaar: in hoekopstelling, voor een wand schuivend of in kast. Wilt u een geluidsdichte schuifwand? Dan voorzien we de wanden met onder- en bovenafdichtingen, beide opties zijn zowel handmatig als elektrisch verkrijgbaar.

Type S70
Deze smalle wand uitgevoerd in aluminium frame is in één beweging te openen en sluiten. De gelagerde wielstellingen maken de wand zeer gebruiksvriendelijk. De perfecte wand voor omgevingen waar het niet fluisterstil hoeft te zijn.

Type S90
Deze schuifwand is niet alleen super slank, maar heeft ook akoestische afdichtingen. En de wand is volledig naar wens op te bouwen. Met glas of loopdeuren maakt u er een esthetisch én praktisch hoogstandje van!

Type S110
Een betere schuifwand moet nog gemaakt worden. De S110 is zowel op esthetisch als op technisch en akoestisch vlak onovertroffen. De wand is in alle denkbare uitvoeringen verkrijgbaar en tot wel 53 dB geluidsisolerend.

Type S110gl
Deze S110gl heeft een extra sterk frame dat enorme glasopeningen mogelijk maakt. Met deze wand houdt u uw ruimtes transparant en kunt u tóch zonder geluidsoverlast aan beide zijden werken of les geven. De wand is namelijk net als de S110 tot 53 dB geluidswerend.

Bekijk alle opties en mogelijkheden

Download onze brochure. Hier leest u alles over de mogelijkheden wat betreft het weren van geluid, mogelijke parkeerstanden van de wanden, diverse opties voor het verwerken van glas en vindt u informatie over materiaal en afwerkingen. Gebruik onze bestekservice voor de juiste beschrijving van onze producten in uw bestek.

Download brochure

Type S70
De schuifwand S70 is op minimale dikte ontwikkeld. De uitvoering met aluminium frame voorkomt kromtrekken van de wand: een groot voordeel t.o.v. houtsandwichpanelen.

Type S90
De S90 is de meest slanke schuifwand waarin ook extra akoestische afdichtingen, zoals telescopische boven- en onderafdichtingen kunnen worden geïntegreerd.

Type S110

De bijzondere S110 heeft esthetisch, technisch en akoestisch gezien veruit de meeste mogelijkheden. Leverbaar in bijna elke uitstraling en tot wel 53 dB Rw geluidsisolerend.

Type S110gl
De schuifwand S110gl is een doorontwikkeling van de schuifwand S110. Een extra sterk gelast frame maakt passe-partouts, bossingpanelen en (grote) glasopeningen mogelijk.

Bekijk alle opties en mogelijkheden

In onze brochure leest u alles over de mogelijkheden wat betreft de panelen, het weren van geluid, de parkeerstanden van de wanden, enzovoort. Gebruik onze bestekservice voor de juiste beschrijving van onze producten in uw bestek.

Download brochure

KENMERKEN

Schuifwand S70

Deze smalle wand uitgevoerd in aluminium frame is in één beweging te openen en sluiten. De gelagerde wielstellingen maken de wand zeer gebruiksvriendelijk. De perfecte wand voor omgevingen waar het niet fluisterstil hoeft te zijn. Deze lineair schuivende wand is op minimale dikte ontworpen, zodat deze optimaal toepasbaar is.

Dankzij het aluminium frame en de spaanplaatpanelen aan weerszijden is de wand desondanks een zeer stevig element dat in diverse omgevingen toepasbaar is.

Schuifwand S90

Deze schuifwand is niet alleen super slank, maar heeft ook akoestische afdichtingen. En de wand is volledig naar wens op te bouwen. Met glas of loopdeuren maakt u er een esthetisch én praktisch hoogstandje van! De lineair schuivende wanden van ATTACA worden opgebouwd uit een gelast aluminium frame.

Wilt u extra geluidsisolatie? Dan vullen we de holle ruimten met mineraalwol en voorzien we de beplating van hardboard.

Schuifwand S110

Een betere schuifwand moet nog gemaakt worden. De S110 is zowel op esthetisch als op technisch en akoestisch vlak onovertroffen. De wand is in alle denkbare uitvoeringen verkrijgbaar en tot wel 53 dB geluidsisolerend. Met deze wand kunt u rekenen op jarenlang optimaal gebruiksgemak.

ATTACA-wanden worden met de grootste zorg geproduceerd, volledig op maat en volgens de wensen van onze opdrachtgever. Vakwerk, voor minder doen we het niet.

Schuifwand S110gl

Deze S110gl heeft een extra sterk frame dat enorme glasopeningen mogelijk maakt. Met deze wand houdt u uw ruimtes transparant en kunt u tóch zonder geluidsoverlast aan beide zijden werken of les geven. De wand is namelijk net als de S110 tot 53 dB geluidswerend.

Alle producten van ATTACA zijn maatwerk. Zo ook onze schuifwanden: elke wand wordt voor haar eigen unieke toepassing geproduceerd. Wij zorgen voor een naadloze integratie van de schuifwand in uw interieur.

AFWERKING

+

WIT IS MOOI, MAAR… ER ZIJN VEEL MEER MOGELIJKHEDEN

WIT IS MOOI, MAAR… ER ZIJN VEEL MEER MOGELIJKHEDEN

De mogelijkheden

+

Schuifwanden

Laat u inspireren.
Heeft u vragen? Bel gerust.

Toon meer impressies

Onze schuifwanden staan overal!