Contact opnemen

MOBIELE PANEELWANDEN

Een mobiele paneelwand is een op het oog vaste wand bestaande uit los van elkaar te bedienen panelen. De panelen hangen aan wielstellingen en zijn eenvoudig door één persoon via een railsysteem te verplaatsen.

De mobiele paneelwand van ATTACA kent een modulaire opbouw waarmee u één of meer ruimtes creëert. De modules zijn op diverse manieren op te bergen (bijvoorbeeld in een nis) of te parkeren (bijvoorbeeld tegen de wand van betreffende ruimte).

Type P90
De ATTACA paneelwand P90 kenmerkt zich door een omliggend kaderprofiel, 10 mm beplating en een paneeldikte van 90 mm. Leverbaar t/m 46 dB (les-/vergaderkwaliteit) met vele (glas) opties.

Type P110
De P110 kenmerkt zich door de verdekte kaderprofilering (in gesloten toestand niet zichtbaar), 18 mm beplating, een dikte van 105 mm en meer mogelijkheden qua geluidreductie, hoogte en afwerkingen.

Bekijk alle opties en mogelijkheden

In onze brochure leest u alles over de mogelijkheden wat betreft de panelen, het weren van geluid, de parkeerstanden van de wanden, enzovoort. Gebruik onze bestekservice voor de juiste beschrijving van onze producten in uw bestek.

Download brochure

Type P90
Deze paneelwand heeft een omliggend kaderprofiel en een paneeldikte van 90 mm. De P90 is te verkrijgen tot maar liefst 47 dB, wat gelijk staat aan vergaderkwaliteit. Deze wand is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder digitale print, whiteboard en glas.

Type P110
Perfecter wordt het niet. Zowel visueel als technisch is dit de koning onder de paneelwanden. De P110 kenmerkt zich door de verdekte kaderprofilering (geen zichtbare aluminium naden tussen de panelen) en een paneeldikte van 110 mm. Wat betreft geluidsreductie, hoogte en afwerkingen zijn er nauwelijks grenzen.

Bekijk alle opties en mogelijkheden

In onze brochure leest u alles over de mogelijkheden wat betreft de panelen, het weren van geluid, de parkeerstanden van de wanden, enzovoort. Gebruik onze bestekservice voor de juiste beschrijving van onze producten in uw bestek.

Download brochure

KENMERKEN

Paneelwand P90

Deze paneelwand heeft een omliggend kaderprofiel en een paneeldikte van 90 mm. De P90 is te verkrijgen tot maar liefst 47 dB, wat gelijk staat aan vergaderkwaliteit.

Deze wand is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen waaronder digital print, whiteboard en glas. De enorm gebruiksvriendelijke paneelwand is gemakkelijk door één persoon te bedienen en is standaard voorzien van functionele opties waaronder magneetband en materialen die geluidsreductie
realiseren. De P90 is een handbediende wand, maar kan ook met een semiautomatische drukbediening worden uitgevoerd.

Paneelwand P110

Perfecter wordt het niet. Zowel visueel als technisch is dit de koning onder de paneelwanden. De P110 kenmerkt zich door de verdekte kaderprofilering (geen zichtbare aluminium naden tussen de panelen) en een paneeldikte van 110 mm.

Wat betreft geluidsreductie, hoogte en afwerkingen zijn er nauwelijks grenzen. De wand is gecombineerd met glas een lust voor het oog, maar ook andere opties zorgen voor een esthetisch hoogstandje. Opbergen doet u in een speciale nis of kast. De P110 is een handbediende wand, maar kan ook met een semiautomatische drukbediening worden uitgevoerd.

AFWERKING

+

WIT IS MOOI, MAAR… ER ZIJN VEEL MEER MOGELIJKHEDEN

WIT IS MOOI, MAAR… ER ZIJN VEEL MEER MOGELIJKHEDEN

De mogelijkheden

+

Mobiele paneelwanden

Laat u inspireren.
Heeft u vragen? Bel gerust.

Toon meer impressies
Red USP dot - improve efficiency

Onze paneelwanden staan overal!