Effiency in beweging

Afwerkingen

 

Wandafwerkingen van ATTACA laten ruimtes excelleren

Flexibele ruimteverdeling houdt bij ATTACA niet op bij het plaatsen van mobiele wandsystemen. Het gaat verder. Want het zijn de afwerkingen die zorgen voor de finishing touch. Helemaal toegespitst op de gebruikersgroepen van de ruimtes. Of het nu om kleuters, zakenmensen, zorgbehoevenden of museumbezoekers gaat, elke wand heeft alles in zich om uw doelstellingen optimaal te ondersteunen.


Van Chesterfield uitstraling tot knuffelwand

De brede en creatieve visie op mobiele wandsystemen maakt ATTACA tot een unieke samenwerkingspartner. Zo kunnen vouw- en paneelwanden worden afgewerkt met melamine (kunststof), fineer, textiel of diverse soorten HPL. Maar denk ook aan minder voor de hand liggende toepassingen die wel degelijk succesvol kunnen zijn. Zoals leer in Chesterfield uitstraling of een zachte knuffelwand voor een kinderopvang. En ook velours, prikbord of naaldvilt behoren tot de mogelijkheden. Of denk aan passe-partout kaders waarin eigen schilderingen, tekeningen of kunstwerken kunnen worden verwerkt. Iedere afwerking kan per paneel worden ingezet. Dat geldt voor zowel paneelwanden, vouwwanden als schuifwanden.


 

Glas met geëtste of gezandstraalde teksten en designs

Ook glaswanden hebben meer mogelijkheden dan u denkt en kunnen per paneel worden bewerkt. Zo kunt u het glas laten etsen of zandstralen. Als geheel of alleen om teksten, logo’s of designs te tonen, waarmee u uw organisatie, visie of logo kunt profileren. Alles is maatwerk. Waarbij kwaliteit, professionaliteit en creativiteit hand in hand gaan.


Foto's